ресторані Fabius за підтримки JS відбувся бранч з нагоди запуску нового сезонного меню, що базується на органічних продуктах власного виробництва – від овочів із еко-теплиці до фермерських сирів за італійською рецептурою та бездріжджового свіжоспеченого хлібу.
Шеф-кухар ресторану Євген Грибеник (викладач Кулінарної академії асоціації шеф-кухарів України та переможець «Мастер Шеф. Професіонали 2») дивував гостей унікальними смаковими комбінаціями та техніками, зокрема, він презентував авторську меланзану, крем-суп та брускети.
Окрім гастрономічних вражень, світські дівчата отримали й естетичну насолоду. Так, у межах заходу директорка Alkor-D Юлія Кушер представила гордість компанії – 10-каратний діамант, екологічно вирощений тут, у Києві (до речі, один із алмазів, вирощених компанією, нещодавно потрапив до Книги рекордів Гіннеса).
читайте також
А за флористичне оформлення заходу відповідала компанія TORY, що створила вишукані квіткові композиції.
Юлія Кушер презентує штучно вирощенний діамант
Меланзана
Натуральний сорбет із яблука та авокадо
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: