Нещодавно в ресторані Citronelle, який цьогоріч святкує 10-річчя, відбулася презентація проєкту Afternoon Tea. Це нова традиція закладу, яка покликана навчити гостей розумінню того, наскільки важливо жити у моменті й робити паузи задля релаксу та часу для себе.
Відтепер з 15:00 в ресторані відбувається чаювання за всіма правилами. До того ж проводяться етикет-бранчі за участю цікавих людей.
читайте також
Так, під час першого Afternoon Tea спеціальною гостею Марії Дідковської стала Люсі Варнава, британська експертка з королівського етикету, шеф- кухар ресторану з 2-ма розеттами в місті Ноттінгем, засновниця кулінарної школи Lucy Varnava Cookery School і єдиних в Британії люксових гастротурів по старовинним замкам і маєткам Англії.
У межах чаювання в Citronelle подають закуски на традиційній багатоярусній тарілці, де зібрані різні частування – від солоних закусок до вишуканих десертів. Між іншим до церемонії пропонують шампанське Pierre Morlet, яке ідеально доповнює урочистий настрій чайної традиції.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: