Чи подорожували ви коли-небудь на пасажирському поїзді класу «люкс» приватної компанії Orient-Express Hotels?
Нещодавно Bristol Hotel 5* Odessa запропонував гостям на один вечір вирушити в гастрономічну подорож за маршрутом «Париж-Венеція». Так 23 липня о 19:00 в межах проекту Multisensoria`2021 у ресторані Le Grand Cafe Bristol пройшла третя гала-вечеря.
Страви готував французький шеф-кухар Стефан Вайтінадан. На гостей чекав сет із п’яти страв італійської кухні. Гостей зустрічали на терасі за келихом прохолодного Prosecco та асорті брускет.
Під час заходу відвідувачі дізналися низку секретів приготування спагеті та змогли створити страву разом із шеф-кухарем. Музичний супровід та італійські мотиви забезпечили неймовірну атмосферу.
Меню:
- карпаччо із гребінця із трюфельною сальсою;
- равіолі із креветкою та сосусом virgin із томатів, фенхеля, лимонного конфі та бобами едамаме;
- різотто із кропивою, чипсами з коппа і еспумою з томатів черрі;
- ньокі з телячими щічками та лісовими грибами;
- тірамісу з малиною.
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: