Перша власна нерухомість в США: розкішний будинок герцогів Сассекських
Неймовірний сад, просторий дитячий майданчик та фантастичний краєвид на океан!
С

еред зіркових мешканців престижного району Монтесіто поповнення! За майже 15 мільйонів власну нерухомість в Санта-Барбарі придбали герцоги Сассекські. ЗМІ запевняють, що угода була укладена ще в червні.

Перший власний будинок пари в США має площу 1800 квадратних метрів й облаштований за сучасними стандартами для найвибагливіших мешканців! 

До послуг Гаррі та Меган — 9 спалень, 16 ванних кімнат, мальовничий сад з дитячим майданчиком, величезний басейн, тенісний корт, тренажерна зала, винний льох, кінотеатр, спа-салон й гостьовий будиночок!

Щодо гостей, то серед перших Меган та Гаррі відвідала мати герцогині — Дорія Регланд. Очікує пара й на приїзд принца Чарльза, який, як запевняє преса, допоміг їм придбати цю розкішну нерухомість.

Тим часом фани родини обговорюють нову біографію герцогів. Книга «У пошуках свободи» (повна назва «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family») від біографа Керолін Дюран та королівського репортера Оміда Скобі відповідає на безліч запитань щодо напружених стосунків герцогів Кембриджських та Сассекських. 

Стали відомі деякі невідомі раніше факти, зокрема те, що перед так званим «Мегзітом» принци Гаррі та Вільям не дуже ладнали. «Їм тоді було дуже важко знайти спільну мову», — запевняють автори. 

Також стало відомо і те, що урочиста фотосесія до 70-річчя принца Чарльза відбувалася під дуже напруженим настроєм присутніх! Далися взнаки досить складні відносини Кейт та Меган. Але, на думку авторів, королева Єлизавета II підтримувала Меган та її починання!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: