Підсумки 2021 року: де і як подорожували герої JS
До нашого топу потрапили тревел-звіти NK і Потапа, Дмитра й Ірини Монатіків, Олі Полякової та інших.

Доки джетсетери готуються до нових подорожей, ми пригадуємо, де і як вони відпочивали у 2021-му. У Європі чи за океаном — кожна відпустка по-своєму особлива. Зазначимо, що Мальдіви вже другий рік поспіль не покидають лідерських позицій. Напевно, райська насолода — саме те, чого так не вистачає героям JS під час міської метушні.

NK і Потап

Під час перерв між зйомками та концертами NK і Потап віддавали перевагу подорожам. Розпочали попередній рік із поїздки на Мальдіви. Там ранок починався із сонячних ванн, піднесений настрій створювали прохолодні напої, а екстремальних вражень додавали нові сусіди — краби та кажани.

Мальдіви

Потім Настя вирушила разом із мамою Лідією Каменських та подругою Анною Андрійчук до Мексики, щоб перезавантажитися і зняти власне реаліті. Там красуня наважилася пройти древній мексиканський ритуал темаскаль, що у перекладі означає «димний будинок». Звісно ж, поділилася із JS новим досвідом.

Мексика

Восени зіркове подружжя влаштувало собі канікули в Об’єднаних Арабських Еміратах. Спочатку пара насолоджувалася білосніжним піском на пляжі, а згодом відвідала мечеть шейха Заїда в Абу-Дабі, що є найбільшою в ОАЕ і шостою за величиною у світі. Щоб дотримуватися дрескоду, Потап обрав чоловічу паранджу білого кольору, а NK — жіночу в рожево-персикових тонах.

Мечеть шейха Заїда в Абу-Дабі

Дмитро та Ірина Монатіки

«Якщо разом терпіти дощі, буде легше літати», — під таким гаслом розпочалися подорожі подружжя у 2021-му. Зустрівши Новий рік удома, MONATIK із сім’єю вирушив у відпустку на Мальдіви. Щоправда, не так склалося, як гадалося: канікули припали на сезон дощів.

Мальдіви

Окрім цього, минулого року подружжя встигло завітати на відкриття pop-up-магазину українського бренду RUSLAN BAGINSKIY в Парижі, насолодитися променадом у Мілані, продегустувати найкращі вина Тоскани та ознайомити синів із американським урбаністичним мистецтвом у Маямі.

Париж

Тоскана

DOROFEEVA та Володимир Дантес

Надя та Вова зустріли 2021 рік «у літі» та розповіли всю правду про «інстаграмність» Балі. Із чистотою на острові справді великі проблеми, але краса природи все ж перекриває ці недоліки. Так, скажімо, водоспад Канто Лампо додав відпочинку пари екстремально-романтичних вражень. На згадку подружжя зробило світлину просто під водоспадом. Здається, вони переконалися, що пристрасний поцілунок у такому чарівному місці — гарантія міцного кохання.

Балі

Водоспад Канто Лампо

Улітку пара вирушила до Туреччини, щоб насолодитися Середземним морем. За словами Наді, вони швидко адаптувалися та включилися в режим відпочинку. Зокрема, співачка розповіла, що в батлі море VS басейн переміг перший варіант.

Туреччина

Туреччина

Оля та Вадим Полякові

Попри дощі на Мальдівах у січні 2021 року, Оля Полякова з донькою Машею влаштувала жартівливий бікіні-батл. Красуні приміряли свої купальники та зробили чудові світлини. У листопаді артистка зі старшою донькою полетіла на Сицилію — найбільшого острова в Середземному морі. Найбільше запам’яталася поїздка дівчат до білужої ферми. Там вони дегустували чорну ікру, запиваючи її шампанським.

Сицилія

Якщо раніше чоловік співачки Вадим Поляков переважно залишався поза кадром, то під час сімейної відпустки, що відбулася наприкінці листопада, коханий Олі став почесним героєм сімейних світлин із Мальдівів. Напевно, райські острови творять чудеса та заохочують фотографуватися навіть тих, хто «на ви і пошепки» із моделінгом та позуванням.

Мальдіви

Катя Сільченко

Серед подорожей Каті Сільченко варто згадати її канікули з донькою Саті та подругами Вікторією Акуніною й Анною Піскуновою в Маямі. Справжній american style в ексклюзивному спортивному фотозвіті для JS.

Маямі

Іванна Онуфрійчук і Алмаз

Як відомо, подружжя живе на дві країни, а саме — в Україні та Швейцарії. Утім, знаковим місцем для них стали Мальдівські острови. Саме там українська телеведуча та казахський бізнесмен святкували перше весілля. Після офіційного розпису в Києві пара повернулася на Мальдіви в новому статусі, щоб провести там медовий місяць, і екзклюзивно для JS поділилася своєю love story.

Мальдіви

Катерина Кухар і Олександр Стоянов

У 2021-му подружжя двічі побувало на Мальдівах: спершу в січні, а потім у серпні. Окрім райської насолоди, Катерина та Олександр також спробували екстремальний відпочинок на Шрі-Ланці, де були віч-на-віч із хижаками. Про екзотичні пригоди, сусідство з дикими звірами, святкування шрі-ланкійського Нового року та життя у будинку-коконі пара розповіла JS в ексклюзивному інтерв’ю.

Мальдіви

Шрі-Ланка

Наприкінці 2021-го подружжя влаштувало собі американські канікули в засніженому Левенворті, що неподалік від Сіетлу. Там на них чекала справжня зимова казка. Щоб поділитися цією атмосферою та новорічним настроєм, Катерина та Олександр надіслали JS неймовірні світлини.

Левенворт

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Телеведуча Катерина Осадча вдало поєднувала материнські будні та робочі поїздки закордон. А наодинці з коханим Юрієм Горбуновим вона встигла відпочити в ОАЕ ще до офіційного оголошення про вагітність та в Римі після народження третього сина.

ОАЕ

Рим

Василіса Фролова

Восени Василіса Фролова із малюком Родіоном на довготривалий відпочинок до Танзанії, а саме — на острів Занзібар. Для прогулянок ведуча вибирала яскраві вбрання. До речі, жовтий комбінезон вона пошила із тканини, яку п’ять років тому їй привезла з Нігерії подруга Кароліна Ашіон.

Занзібар

Юрій Нікітін та Ольга Горбачова

Торік подружжя «перезимувало» на Балі та розповіло JS про острівну романтику в ексклюзивному інтерв’ю. Зокрема, Ольга Горбачова поділилася, як вони відпочивали з дітьми без няні, як перезавантажувалися та з якими особливостями дикої природи зіштовхнулися.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: